26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Mai bine șomer decât salariat, la Pașcani

„Mai bine somer decat angajat platit cu 500 de lei pe luna.” Asa isi spun majoritatea proaspetilor absolventi de liceu din acest an. Banii de somaj ii primesc pe o perioada de 6 luni si este in cuantum de 250 de lei pe luna. Vin luna de luna pentru a le fi avizate carnetele de somer, iar la lista locurilor de munca vacante nici nu se uita. De site-ul ajofm-ului nici macar nu stiau.

De exemplu, aceasta tanara a terminat in luna iunie liceu, profilul comert. Nu este interesata de loc de munca pentru ca este ocupata cu altceva.

alofm

Si Adrian este recent absolvent. A terminat un liceu din Pascani la profil confectii, desi umbla de cateva luni pentru a se angajat, nimic nu este pe gustul lui.

In momentul de fata, in Pascani sunt aproape o mie de someri. Oferta Agentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca din Muncipiu este de peste o suta de job-uri pentru calificati si necalificati, dar si pentru cei cu studii superioare. Ingineri, economisti, agent vanzari, confectionere sau sudor sunt doar cateva din locurile de munca vacante oferite de agentii economici din Pascani. Lista poate fi consultata AICI ziarulorioznt.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow