10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Magistratii pascaneni nu vor sa judece procesul anti Apa Vital. Luni, consilierii se intrunesc de urgenta

Calvarul pascanenilor care au fost debransati de la apa continua. Judecatoria Pascani a amanat astazi pentru a doua oara cererea formulata de administratia locala privind interzicerea inchiderii robinetelor si reluarea furnizarii apei la scarile de bloc unde locatarii nu au cotracte .
Procesul va fi reluat luni 26 ianuarie dupa ce astazi un alt judecator a formulat cerere de abtinere si a fost aprobata. La fel s-a intamplat si in cursul zilei de ieri, din acelasi motiv.

Tot luni Consiliul Local se intruneste in sedinta extraordinara, de la ora 10.00. Pe ordinea de zi se afla patru proiecte de hotarare pentru blocarea actiunilor de debransare incepute de Apa Vital.

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale S.C. PREST SERV APA S.A. Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea HCL nr. 161/2014, privind denuntarea unilaterala a Contractului de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu apa si de canalizare catre S.C. APAVITAL S.A. Iasi, aprobat prin Hotararea Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 72/31.05.2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Anexei la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu apa si de canalizare nr. 17062/06.09.2012, modificat si completat prin actul aditional nr. 4, aprobat prin Hotararea Consiliului Local Pascani nr. 182/18.12.2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea redeventei pentru activitatea de epurare a apelor uzate prestata de SC PREST SERV APA SA si a actului aditional la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu apa si de canalizare nr. 17062/06.09.2012 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Mentionam ca in prezent locatarii din sase scari de bloc nu au apa la robinete de cateva zile. Reprezentantii Primariei nu au putut sa faca nimic pentru rebransarea lor de frica sa nu fie trasi la raspundere. In acest timp Politia Locala pazeste apometrele de la celelalte blocuri pentru ca si alti pascanenii sa nu ramana fara apa. Situatia este si mai tentionata in conditiile in care reprezentantii Apa Vital au anuntat ca vor continua cu actiunile de debransare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow