17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Magistrați noi la Pașcani

Judecatoria PascaniMagistrati noi la institutii publice Pascani. Incepand de luni, 1 iulie, Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani isi desfoara activitatea avand schema completa de 10 procurori dupa ce Irina Aglaia Sfîca a fost numita ca procuror stagiar in locul procurorului Codrin Ichim Sîrcu, care s-a transferat la Parchetul Militar din Bacau.

Mai exact, in plenul sedinteiConsiliului Superior al Magistraturii, din data de 27 iunie, s-a decis ca magistratul sa isi inceapa munca de procuror la Institutia din Pascani.

Irina Aglaia Sfîca este proaspat absolventa a Institutului National al Magistraturii, iar dupa un an de vechime la Parchetul din Pascani va sustine un examen de capacitate pentru a fi numita in functia de procuror cu drepturi depline.

Tot in cadrul aceleeasi sedinte a CSM si la Judecatoria Pascani a fost numit un judecator nou. Raluca Magdalena Băltog si-a inceput activitatea tot de pe data de 1 iulie, in locul judecatoarei Ioana Ecaterina Brădățeanu care a promovat in urma unui examen, in cadrul Curtii de Apel din Suceava.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow