More

  Magia sarbatorilor de iarna, la Targu-Frumos. Au inceput inscrierile pentru festivalul de datini si obiceiuri de iarna

  Magia sarbatorilor de iarna a ajuns si in Targu-Frumos. In acest sfarsit de saptamana a fost pornit iluminatul festiv in oras. Au fost puse tot felul de decoratiuni luminoase, iar in fata Primariei a fost impodobit un brad inalt de circa patru metri. Tot in aceasta perioada au inceput si inscrierile pentru festivalul de datini si obiceiuri de iarna, ce va avea loc pe data de 30 decembrie.

   

   

  Mii de luminite s-au aprins in orasul frumos. Mai exact, in Targu-Frumos, sambata seara. Decoratiunile de Craciun au fost puse pe drumul national, in parc si in aproape toate zonele din oras. Anul acesta, in fata Primariei de pe strada Cuza Voda a fost impodobit un brad inalt de cativa metri.

   

   

  Tot in aceasta perioada au inceput si inscrierile pentru Festivalul de datini si obiceiuri de iarna  “Cerbul, mostenire din strabuni”, cea de-a X-a editie. Spectacolul va avea loc pe 30 decembrie si va incepe de la ora 11.00 cu o parada a obiceiurilor pe esplanada.

   

   

  Apoi, formatii din localitatile invecinate orasului isi vor prezenta rolurile si costumele traditionale cu zurgalai.

   

  Cei care vor sa se inscrie la festival pot merge la Casa de Cultura “Garabet Ibraileanu”, zilnic intre orele 10.30-12.00 sau pot suna la numarul de telefon 0744.626.486.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet