25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

Magia baloanelor – Trăiește în culori magice!

Ultimele știri

Ediția a treia 2018 – Trăiește în culori magice!

C.P. Cea de-a treia ediție a festivalului „Magia baloanelor – festival al baloanelor cu aer cald” va avea loc la Războieni, Iași, în weekendul 18-20 mai 2018 și va fi organizat în parteneriat cu primăria comunei Ion Neculce, Consiliul Județean Iași și Aeroclubul României. 

Estimăm un număr de 15.000 de vizitatori, în condiții meteo favorabile. Anul acesta ne propunem să avem prezente în jur de 10 baloane, atât din țară, cât și din străinătate

Lansările în masă ale baloanelor vor fi programate de două ori în fiecare dintre cele trei zile, după ora 6.45 am și după 6.30 pm. În plus, se vor organiza sesiuni de zbor captiv după–amiaza, începând cu ora 6.30 pm, în limita disponibilității, pe principiul „primul venit, primul servit.” Atât zborul liber cât și zborul ancorat depind de vreme, iar hotărârea de a zbura se ia pe loc, în urma ședinței tehnice a piloților. Informațiile despre zboruri se găsesc la http://www.magiabaloanelor.ro/vreau-sa-zbor.

Lansarea în masă a baloanelor va fi completată de diverse activități atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: diferite tipuri de ateliere, activități sportive sau jocuri pentru copii.

Vizitatorii vor putea achiziționa produse și servicii artizanale și își vor potoli setea și foamea cu o varietate de băuturi, gustări și mâncăruri delicioase. Momentele petrecute în cadrul festivalului vor fi presărate, bineînțeles, cu muzică bună, veselie și emoție.

Pe cer, baloane cu aer cald și un spectacol magic ce brăzdează văzduhul în huruitul arzătoarelor; la sol, vibrații pozitive, bucurie și activități pentru copii și adulți de toate vârstele.
Cu alte cuvinte, trei zile în care voia bună poposește din nou la Războieni, un weekend în care ne lăsăm purtați de culori până sus, departe!

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
25 ° C
25.5 °
24.1 °
65 %
3kmh
67 %
vin
23 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI