11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Magda Catone și Claudiu Bleonț vin la Pașcani, pe 1 noiembrie!

Magda Catone și Claudiu Bleonț vin la Pașcani, pe 1 noiembrie!

Pășcănenii îi pot urmări pe actorii Claudiu Bleonţ şi Magda Catone într-o piesă de teatru de excepţie, “Un Bărbat şi mai multe femei”  de Leonid Zorin. Evenimentul este programat pentru data de 1 noiembrie, la Casa de Cultură. Se pot face rezervări la sediul instituției de cultură din centrul orașului.

Inceputul acestei toamne al programului Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu” debuteaza în forță. La Pașcani, vor veni actorii de renume – Claudiu Bleonț și Magda Catone – ce vor juca în piesa de teatru “Un bărbat și mai multe femei”.

Piesa este stabilită să se joace în ziua de miercuri, 1 noiembrie, începând cu orele 19:00. Pentru un bilet trebuie să achitați 50 de lei, iar rezervările se fac la numărul de telefon – 0726.04.04.08 – Samir Marcu.

Piesa „Un bărbat şi mai multe femei” abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu.

„Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul? Vă aşteptăm să-i urmăriţi în acest spectacol care vă va aduce zâmbetul pe buze şi vă va face să vă întrebaţi: până la urmă, cine conduce? Bărbatul sau femeia?”, au completat organizatorii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt de pierdere

Pierdut Registrul de Control: seria A nr. 2594415 din 16.11.2018 de la firma SC PERLA ROMANIEI SRL,...

Patrimoniului Mondial UNESCO: Centrul istoric din Praga

Centrul istoric din Praga a fost înscris în anul 1992 în lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO, potrivit...

Miercuri nu va curge apă la robinete în Blăgești și câteva localități din apropiere

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă din comuna Todirești, municipiul Pașcani În scopul igienizării rezervoarelor de...

Cum ar putea arăta Pământul peste 500 de ani. Scenariile sumbre sunt mai probabile pentru omenire decât viitorul mult visat

În prezent, oamenii de știință au abilitatea de a face predicții relativ corecte cu privire la viitorul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI