19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Magazin cu produse bio pentru fermieri, în zona Vale a Municipiului Paşcani – VIDEO

Vesti bune pentru fermierii din Pascani si localitatile invecinate. De curand in Pascani a fost deschis un nou magazin Agroland. Patronii societatii sustin ca produsele de aici sunt bio, tocmai pentru ca agricultorii sa produca in propriile gospodarii hrana sanatoasa si de calitate.

Firma comercializează pui de o zi, furaje pentru animale, produse pentru grădină, seminţe, sisteme de hrănire şi adăpare şi hrană pentru animalele de companie şi se adresează în special gospodăriilor individuale. Puii de o zi sunt de gaina, de curca, de bibilica, precum si boboci de rata si de gâsca, prepelite si in curand fazani.

Datorita reţetelor performante de fabricaţie si a calitatii materiilor prime, desi sunt adaptate pentru folosirea lor in gospodarie, furajele comercializate în magazinele Agroland au un randament în producţie ridicat, iar rezultatele sunt observate cu usurinţă în creşterea si exploatarea păsărilor, porcilor, bovinelor, ovinelor sau a iepurilor.

Clientul Agroland este gospodarul care îmbină în grădina sa, utilul cu frumosul. În acest sens, magazinele Agroland pun la dispoziţia clienţilor săi diferite produse foarte utile pentru gradină, de la puieti de pomi fructiferi pana la pamant pentru flori.

Agroland oferă o gamă diversă de sortimente de hrana pentru câini şi pisici din categoria elită, dar şi produse de o categorie standard, la preţuri imbatabile.

In Pascani, magazinul Agroland se afla pe strada Cuza Voda, Esplanada, langa sediul Apia. Relatii la telefon 0745 924 948 Agroland, de 16 ani cele mai bune furaje si cei mai buni pui de o zi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow