0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Mai multe contracte de salubritate, de frica amenzilor. Urmatorii 50 de pe lista

Tot mai multi pascaneni incheie contracte pentru serviciile de salubritate, dupa ce administratia locala a inceput sa ia masuri. Numai in ultimile saptamani au fost inregistrate cateva zeci de noi contracte mai ales din randul celor care locuiesc la case. Societatea locala de salubritate a inceput sa faca publice listele iar politistii au trecut la amendarea lor.

Pana acum putin peste jumatate dintre locuitorii municipiului au contracte la salubritate . Restul depoziteaza pe unde apuca deseurile menajere. Amenzile sunt usturatoare intre 1500 – 2500 lei, conform unei hoarari a Consiliului Local din anul 2002, modificata si completata in 2008.

Metionam ca la inceputul acestui an administratia locala a supus dezbaterii publice un proiect de hotarare privind introducerea taxei de salubritate. Este vorba despre 8 lei pe luna pentru fiecare locuitor. Proiectul nu a intrat pe ordinea de zi a Consiliului Local la cererea cetatenilor. In ultimii doi ani de zile au fost aplicate 24 de amenzi si 250 de somatii. Mai mult, inca 294 de persoane au fost sanctionate pentru incalcare normelor de pastrare a curateniei pe domeniul public.

Scanned Image 8

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow