More

  Luni, toate scolile din judetul Iasi vor fi inchise din cauza iernii

  Array

  Ministrul Educației, Remus Pricopie, a anunțat că toate cele 26 de județe vizate de codul portocaliu și galben vor avea, luni, cursurile suspendate.
  Ministrul Educației, Remus Pricopie, a precizat în ședința comandamentului de iarnă de la Guvern că luni toate școlile din județele care s-au aflat sub cod portocaliu sau galben vor fi închise. Unele inspectorate au decis deja că măsura se va aplica și marți.
  „Toate județele cu cod portocaliu sau galben, mâine nu vor susține cursurile. Avem 26 de județe cu școli închise: Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea. Avem și Bucureștiul cu două zile”, a anunțat Remus Pricopie.
  O nouă evaluare a situației se va face luni, astfel încât marți se vor anunța cu precizie în ce județe cursurile rămân suspendate.
  De asemenea, ministrul a anunțat și că trei universități nu vor desfășura luni activități, iar eventualele examene vor fi reprogramate. „La Universitatea București, la Universitatea din Pitești și la Universitatea din Târgoviște nu sunt activități mâine, examenele planificate pentru mâine vor fi replanificate”, a spus ministrul. El a menționat că la celelalte universități, dacă studenții nu pot ajunge la examene din cauza vremii, examenele vor fi replanificate.

   

  Sursa: DIGI 24

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI