22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

LUNI SE INTRERUPE FURNIZAREA APEI LA PASCANI

Luni 31 octombrie 2016, ApaVital va realiza conexiunea dintre firul IV al aducțiunii Timișești, frontul de captare Verșeni, cu conducta de aducțiune a orașului Pașcani, operațiune menită să aducă o suplimentare a debitului de apă pentru acest municipiu.
În acest context, în ziua de luni 31 octombrie 2016, în intervalul orar estimat 11.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din municipiul Pașcani, inclusiv suburbiile Boșteni și Sodomeni.
ApaVital apelează la această soluție tehnică de interconectare a celor două conducte pentru a elimina consecințele neplăcute ale avariilor ce apar pe raza acestui municipiu. Soluția găsită are rolul de sporire a siguranței aducțiunii și de preîntâmpinare a întreruperilor în furnizarea apei potabile pe raza municipiului Pașcani.
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioadele de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Biroul de Presa
ApaVital SA Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow