25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Luni aflăm “Secretul fericirii”

Luni seara  aflăm care este “Secretul fericirii”… de la actori de renume veniți de la București pe scena Casei de Cultură din Pașcani. Mai sunt disponibile puține locuri, iar pentru grupuri, organizatorii au pregătit prețuri la jumătate. Biletele se pot achiziționa de la instituția de cultură chiar și în seara evenimentului.

Actori de renume pe scena Casei de Cultură din Pașcani. Este vorba despre Vlad Zamfirescu – fiul actorului Florin Zamfirescu, Irina Velcescu și Dan Bordeianu care vor veni in Municipiu pentru a juca în piesa de teatru „Secretul fericirii” de Alexandru Popa. Regia: Vlad Zamfirescu, Scenografia: Bogdan Spătaru.

Piesa are durata de două ore și nu este recomandă celor care au până în 16 ani.
Preț unui bilet este de 50 lei, însă grupurile de 10 persoane vor plăti la jumătate, adică 25 lei.

Evenimentul este programat pentru ziua de 16 mai, de la ora 19.30.

Pe site-urile de profil piesa este descrisă altfel –
„Fericirea e în noi… N-avem nevoie de nimic… să fim fericiți… Trebuie doar să ne eliberăm de imediat, să înțelegem că armonia este starea naturală a ființei… Să ne reconectăm la ritmul planetei care… Te-ai enervat deja? Așa ar fi normal.

Știi totul despre stereotipuri, despre metafore inutile care ascund lipsa de conținut, despre întâmplări previzibile, sensul închipuit al vieții și secretul comercial/ infantil al fericirii? Sigur că știi. N-ai încotro.

Acum, încearcă să uiți… Să uiți tot ce știi despre stereotipuri, metafore, secrete…

Ai uitat? Bun. Mai uită (-te) o dată!”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow