More

  Luna culturii la Pașcani. Ce evenimente sunt programate

  Luna culturii la Pașcani. Ce evenimente sunt programate

  Zilele Sadoveanu vor fi marcate și în acest an la Pașcani. Evenimentul este denumit și Luna culturii iar organizatorii au gândit deja o listă cu evenimente.  Nu vor lipsi piesele de teatru, spectacole de muzică live, concursuri de muzică și dans, dar și slujbă religioasă și simpozioane dedicate marelui prozator născut la Pașcani, Mihail Sadoveanu.

  Născut pe 5 noiembrie la Pașcani, pentru Mihail Sadoveanu se vor organiza evenimente toată luna. Startul se va da de sâmbătă, 4 noiembrie când va avea loc un simpozion fiind prezenți profesori universitari în oraș. Evenimentul va începe de la ora 11 în sala Arcadia din incinta Casei de Cultură.

  În cea de-a 46 a ediție nu vor lipsi expozițiile de pictură dar și spectacole de teatru ale trupelor din Pașcani.

  Ziua de joi, 9 niembrie va fi dedicată unei slujbe religioase oficiata la Capela din oraș.

  Tot joi, va avea loc și un spectacol de muzică live susținut de Vali Boghian împreună cu bandul. Apoi spre finalul lunii doritorii sunt așteptați din nou la teatru, de această dată susținut de actori din București.

  Un alt eveniment frumos dedicat talentelor din oraș este – Curcubeul artelor. Doritorii se pot înscrie deja, premiiele fiind consistente.

  Menționăm că numai pentru o parte din evenimente, se cheltuie din bugetul instituției peste 25 mii lei.

  Detalii despre evenimente în foto. 

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet