More

  Luna Culturii: Ateliere de creație

  Array

  Activități interesante pentru cei mici la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani: pe parcursul a trei zile aceștia pot crea timp de câteva ore dimineața, în cadrul unor ateliere de creație, lucrări pe tema literelor din Alfabet, iar singurul lucru de care au nevoie este imaginația.

  Începând de ieri la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani se desfășoară ateliere de creație dedicate celor mici, pentru a sărbători și în acest mod Luna Culturii. Astfel elevii din ciclul primar, dar și cei de gimnaziu au posibilitatea să deseneze, să picteze sau să modeleze, sub supravegherea și îndrumarea profesorilor de educație plastică din localitate.
  DESEN COPII
  Pe lângă atelierele de pictură și colaje, copiii au putut să participe și la atelierul de modelaj, susținut Andrei Barbir, profesor al Școlii Speciale din Pașcani. Materialele necesare și aparatura pentru acest atelier au fost puse la dispoziție de Școala Specială, care le-a obținut în urma câștigării unei finanțări externe pentru un proiect educativ.
  ANDREI BARBIR
  Tema aleasă a fost comună tuturor atelierelor, copiii având libertatea să se exprime prin mijloacele artistice indiferent de tehnică pentru a reprezenta literele alfabetului.
  DESEN

  Precizăm că atelierele sunt susținute timp de 3 zile, pe 2,3 și 4 noiembrie, în intervalul 9.00-12.00, iar mâine urmează să fie pregătită expoziția cu lucrările copiilor, ca și rezultate ale acestor activități creative.
  Menționăm că la activități au participat în jur de 40 de copii, iar o parte din materialele necesare atelierelor de creație au fost puse la dispoziție de Casa de Cultură, copiii participând doar cu instrumentele de lucru(creioane sau pensoane).

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI