18.5 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Luna Culturii: Ateliere de creație

- Advertisement -

Activități interesante pentru cei mici la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani: pe parcursul a trei zile aceștia pot crea timp de câteva ore dimineața, în cadrul unor ateliere de creație, lucrări pe tema literelor din Alfabet, iar singurul lucru de care au nevoie este imaginația.

Începând de ieri la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani se desfășoară ateliere de creație dedicate celor mici, pentru a sărbători și în acest mod Luna Culturii. Astfel elevii din ciclul primar, dar și cei de gimnaziu au posibilitatea să deseneze, să picteze sau să modeleze, sub supravegherea și îndrumarea profesorilor de educație plastică din localitate.
DESEN COPII
Pe lângă atelierele de pictură și colaje, copiii au putut să participe și la atelierul de modelaj, susținut Andrei Barbir, profesor al Școlii Speciale din Pașcani. Materialele necesare și aparatura pentru acest atelier au fost puse la dispoziție de Școala Specială, care le-a obținut în urma câștigării unei finanțări externe pentru un proiect educativ.
ANDREI BARBIR
Tema aleasă a fost comună tuturor atelierelor, copiii având libertatea să se exprime prin mijloacele artistice indiferent de tehnică pentru a reprezenta literele alfabetului.
DESEN

Precizăm că atelierele sunt susținute timp de 3 zile, pe 2,3 și 4 noiembrie, în intervalul 9.00-12.00, iar mâine urmează să fie pregătită expoziția cu lucrările copiilor, ca și rezultate ale acestor activități creative.
Menționăm că la activități au participat în jur de 40 de copii, iar o parte din materialele necesare atelierelor de creație au fost puse la dispoziție de Casa de Cultură, copiii participând doar cu instrumentele de lucru(creioane sau pensoane).

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow