10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Luna august, luna căsătoriilor. 17 căsătorii la finalul acestei săptămâni

Luna august este pe lângă o binemeritată perioadă de concedii şi luna căsătoriilor. Acest lucru o demonstrează cererile din ce în ce mai multe depuse la Oficiul Stării Civile. În Paşcani de exemplu, numai în acest weekend, 22 – 23 august, şi-au depus actele, pentru a fi soţ şi soţie, 17 cupluri.

starea-civila
Îndrăgostiţii cu vârste cuprinse între 18 şi chiar peste 50 de ani vor spune “DA” în faţa ofiţerului stării civile dar şi a părinţilor, rudelor şi prietenilor apropiaţi.

Şi joi s-au oficiat 7 căsătorii, iar weekendul trecut şi-au pus pirostiile 14 cupluri.

Valul de căsătorii în luna august se datorează şi cetăţenilor întorşi acasă din străinătate, din ţări precum Italia, Anglia sau Spania dar şi pentru că este perioadă de vară, vremea fiind ideală pentru astfel de evenimente, o zi însorită fiind un ingredient numai bun pentru a face ziua nunţii de neuitat.

În acest an, numărul căsătoriilor a ajuns la 159 la Paşcani.

La fel ca numărul mare de căsătorii oficiate la Starea Civilă şi proprietarii de restaurant, fotografii şi muzicanţii spun că sunt deja ocupaţi până la sfârşitul lunii septembrie.

Menţionăm că nu doar institutiile care oficiază căsătoriile din punct de vedere legal declara creşterea numărului de căsătorii în această perioada, biserica fiind locul unde se duc cei care vor să fie căsătoriţi şi din punct de vedere religios.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow