14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023
Array

Lumină pe străzi în timpul zilei. Noaptea sunt probleme

Lumină pe străzi în timpul zilei. Noaptea sunt probleme

Se fac verificări la instalațiile de lumină din Municipiu. Acolo unde sunt probleme se încearcă rezolvarea lor iar cei care stau în anumite cartiere unde este beznă sunt rugați să anunțe administrația locală pentru a fi luate măsurile necesare. Astăzi, de exemplu, în mai multe cartiere din zona Deal a Municipiului iluminatul stradal era aprins.

Pe mai multe străzi din Municipiu Pașcani, astăzi la orele amiezii, luminile de pe stâlpurile erau aprinse. Cetățenii s-au uitat lung, iar cei din administrația locală spun că au loc lucrări de verificare în această perioadă pentru a fi reparate problemele reclamate de cetățeni. De asemenea, dacă aveți stâlpi de iluminat în cartier care nu se aprind sunteți așteptați la sediul Primăriei pentru a face sesizarea sau să sunați la numărul de telefon 0232 76 2300.

Cei care au văzut luminile aprinse s-au împărțit în două tabere. Ori a fost uitat “butonul” pe deschis ori au loc lucrări, ceea ce s-a și întâmplat. Chiar și așa, cetățenii spun că cei din administrația locală trebuie să fie mai responsabili.

Lucări la iluminatul stradal au avut loc și zilele trecute. De exemplu, în apropierea Școlii „Iordache Cantacuzino”, joi, 7 septembrie, o echipă de muncitori a lucrat câteva ore pentru a repara o defecțiune. În acest fel, toate clădirile de pe strada Ștefan cel Mare nu au avut lumină.

Amintim că în perioada următoare, iluminatul public va funcţiona după program de iarnă. Astfel, până la sfârşitul lunii octombrie becurile se vor aprinde seara în intervalul 17:30 – 17:45 şi se vor stinge la ora 06:15. Treptat în celelalte luni din an se vor aprinde cu 15 minute mai devreme la fiecare decadă şi se vor stinge mai târziu, ajungând la sfârşitul anului la ora 07:15.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow