9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

Lumină pe străzi în timpul zilei. Noaptea sunt probleme

Lumină pe străzi în timpul zilei. Noaptea sunt probleme

Se fac verificări la instalațiile de lumină din Municipiu. Acolo unde sunt probleme se încearcă rezolvarea lor iar cei care stau în anumite cartiere unde este beznă sunt rugați să anunțe administrația locală pentru a fi luate măsurile necesare. Astăzi, de exemplu, în mai multe cartiere din zona Deal a Municipiului iluminatul stradal era aprins.

Pe mai multe străzi din Municipiu Pașcani, astăzi la orele amiezii, luminile de pe stâlpurile erau aprinse. Cetățenii s-au uitat lung, iar cei din administrația locală spun că au loc lucrări de verificare în această perioadă pentru a fi reparate problemele reclamate de cetățeni. De asemenea, dacă aveți stâlpi de iluminat în cartier care nu se aprind sunteți așteptați la sediul Primăriei pentru a face sesizarea sau să sunați la numărul de telefon 0232 76 2300.

Cei care au văzut luminile aprinse s-au împărțit în două tabere. Ori a fost uitat “butonul” pe deschis ori au loc lucrări, ceea ce s-a și întâmplat. Chiar și așa, cetățenii spun că cei din administrația locală trebuie să fie mai responsabili.

Lucări la iluminatul stradal au avut loc și zilele trecute. De exemplu, în apropierea Școlii “Iordache Cantacuzino”, joi, 7 septembrie, o echipă de muncitori a lucrat câteva ore pentru a repara o defecțiune. În acest fel, toate clădirile de pe strada Ștefan cel Mare nu au avut lumină.

Amintim că în perioada următoare, iluminatul public va funcţiona după program de iarnă. Astfel, până la sfârşitul lunii octombrie becurile se vor aprinde seara în intervalul 17:30 – 17:45 şi se vor stinge la ora 06:15. Treptat în celelalte luni din an se vor aprinde cu 15 minute mai devreme la fiecare decadă şi se vor stinge mai târziu, ajungând la sfârşitul anului la ora 07:15.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI