More

  Lumea vrea bani de la Primărie

  Array

  Sufocaţi de datorii tot mai mulţi păşcăneni cer sprijin financiar din partea administraţiei locale. Numai la audienţele de astăzi s-au prezentat trei cetăţeni cu restanțe de câteva mii lei la utilităţi, însă nu pot primi decât un ajutor de urgenţă.

  În această situaţie este păşcăneanca Mihaela Pânzaru. Femeia riscă să rămână fără apă deoarece nu a mai achitat aceste servicii de 2 ani, iar datoriile au ajuns la 900 lei. Aceasta spune că are doi copii şi nu are nici un venit, de aceea îi este imposibil să achite suma restantă.

  Un alt caz este al Petronelei Brudariu. Femeia trăieşte dintr-o pensie de handicap de 250 lei. De când i-au murit părinţii nu a mai făcut faţă cheltuielilor şi are restanțe la RAGCL de aproximativ 2 500 lei.

  Şi păşcăneancă Gabriela Stoica are datorii uriaşe la utilităţi. Femeia locuieşte într-o casă socială, dar cu pensia de 270 lei nu reuşeşte să îşi plătească dările. Zilele trecute a primit înştiinţare că a fost dată în judecată de regia de termoficare pentru o datorie de 9 000. Pe lângă această restanţă, femeia mai are de plătit 800 lei și la apă.

  Edilul municipiului, Dumitru Pantazi, cel care a ţinut audienţele de astăzi le-a transmis că administraţia locală nu le poate plăti facturile. Pot primi însă un ajutor de urgenţă dacă se încadrează în condiţiile impuse de lege.

  Reamintim că printr-un anunţ făcut zilele trecute de RAGCL, restanţierii care îşi achită în perioada următoare datoriile pot beneficia de reduceri la penalităţi sau chiar scapă de ele dacă plătesc suma integral.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI