More

  Lumea magică a copiilor la un local din Pașcani

  Array

  Veşti bune pentru părinţii care au treabă prin oraş câteva ore şi nu au cu cine să îşi lase micuţii. Un local din Paşcani a deschis un loc de joacă pentru copii cu vârste între 3 şi 12 ani, unde pentru 7 lei pe ora prichindeii sunt supravegheaţi şi se pot juca în funcţie de preferinţe.

  Trattoria Incanto din municipiu a deschis de la începutul acestei luni un spaţiu de joacă pentru copii unde cei mici pot fi lăsaţi să se joace la trambulină, topogan sau pot picta în locurile special amenajate. Programul de funcţionare este zilnic de la 10.00- 22.00.

  Odată cu venirea vacanţei, părinţii care nu au unde să îşi lasă copii pot achiziţiona şi abonamente la preţuri accesibile.

  Mâine, cu ocazia Zilei Copilului, patronii localului vin cu un program special ce cuprinde ateliere de creaţie, picturi pe ceramică, dar şi momente de muzică şi dans.

  Părinţii pot beneficia, de asemenea, de reduceri la tariful de acces la spaţiul de joacă dacă organizează în local diferite aniversări sau petreceri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI