Ludovic Orban, intalnire cu liberalii pascaneni si primarii din preajma municipiului

  Slider

  Ludovic Orban, candidatul pentru functia de presedinte al PNL, a venit astazi la Pascani. Politicianul a participat la o intalnire la sediul de partid, cu toti membrii liberali din oras dar si primari din preajma municipiului.
  Orban a laudat rezultatele lui Marius Pintilie in cursa din alegerile locale de anul trecut si a tinut sa precizeze ca el va fi urmatorul primar al Pascaniului, ce va fi ales in 2020.

  Intrebat despre scopul acestei intalniri, politicianul a declarat ca vrea sa vada viziunea liberalilor in ceea ce priveste viitorul partidului si sa ii convinga ca, daca va deveni presedinte va avea puterea de a readuce organizatia pe primul loc in Romania.

  Tot el a spus ca va merge in fiecare judet pentru a se intalni cu cei care fac parte din baza partidului si care duc greul in bataliile politice.

  Mentionam ca, potrivit presei centrale, alegerile în PNL vor fi de jos în sus, astfel că mai întâi vor avea loc alegeri în toate organizațiile județene, în filiale, iar apoi va avea loc turul pentru șefia partidului. Pana acum, candidatii sunt Catalin Predoiu si Ludovic Orban, insa nu e exclus sa apara si alte nume.

  Slider