-3.7 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Ludovic Orban a venit la Pașcani. Vizite la Electroputere VFU, barajul de la Luncă și Catedrala Crinul Alb

Ludovic Orban a ajuns sâmbătă, 26 iunie, la Pașcani, începând cu ora 17, într-o vizită cu caracter politic.

În contextul alegerilor interne din cadrul partidului PNL, actualul președinte al formațiunii politice, deputatul Ludovic Orban a făcut prima vizită la ,,REMAR”, astăzi societatea Electroputere de la Pașcani, iar șeful liberalilor a urcat în trenul care a primit certificarea CF, ultima și cea mai importantă în domeniul feroviar. De asemenea, i-au fost prezentate problemele cu care se confruntă această societate, dar și potențialul de care dispune pentru a dezvolta noi capacități de producție, sau, inclusiv, un nou produs, autotrenul românesc diesel.

Desigur, nu a fost trecut cu vederea nici Barajul de la Lunca Paș  cani, un proiect vechi, la care încă se mai încearcă găsirea unor surse de finanțare pentru finalizarea investiției. Astfel, a fost făcută o vizită pe șantier, în care s-a prezentat stadiul lucrărilor, precum și necesitatea continuării demersurilor pentru punerea în funcțiune a acestei amenajări hidroenergetice.

Ultima vizită a fost la Catedrala „Crinul Alb”, unde gazdă pentru invitați a fost părintele protopop Pavel Postolachi.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, cu o zi înaintea alegerilor de la filiala municipală, câştigate de Marius Dangă, Ludovic Orban a fost și la Iaşi.

Precizăm că la întâlnirea care a avut loc la Pașcani au participat deputatul Sorin Năcuță, deputatul Alexandru Muraru, președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, dar și primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow