More

  Lucrările la rețeaua de apă și canalizare de pe Mârzasca au fost finalizate

  Array

  Veşti bune pentru locuitorii de pe panta Mârzasca. După un an de lucrări, în perioada următoare vor scapa de praful şi noroiul din zonă deoarece administraţia locală se pregăteşte de asfaltare.

  Au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelelor de apă şi canalizare pe panta Mârzasca din Paşcani. Conductele au fost îngropate în pământ, s-a făcut branşarea la cele aproximativ 50 case din zonă şi se lucrează la amenajarea trotuarelor precum şi la pregătirea străzii pentru asfaltare.

  Reprezentanţii administraţiei locale spun că în această zonă lucrările ar urma să fie finalizate până la sfârşitul anului.

  Din acelaşi proiect mai fac parte şi lucrările de reabilitare a porţiunii rămase din strada Nicolae Iorga de scările mari până la intersecţia cu Republicii. Zilele trecute angajaţii firmei care execută lucrările au făcut săpături pe jumătate de stradă pentru conductele de apă şi canalizare, porţiune situată între cele două scări.

  Reamintim că reabilitarea şi modernizarea străzii Nicolae Iorga – Mârzasca au început în urmă cu un an. Firma care a câştigat licitaţia este Conest din Iaşi, care lucrează în colaborare cu Hidrotehnice SA. Valoarea investiţiei este de 1.690.000 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI