18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Lucrările la noul sediu al Bibliotecii Municipale sunt pe final

C.P. Lucrările la noul sediu al Bibliotecii Municipale sunt pe final. Domnul primar, Dumitru Pantazi a mers pe teren și s-a întâlnit cu proiectanții și constructorii pentru a pune la punct ultimele detalii.

Firma constructoare a terminat compartimentarea celor 360 mp de la etaj, au fost făcute finisajele, instalațiile termice și sanitare, plafonul. Investiţia include și tâmplărie, mobilier şi liftul accesibil persoanelor cu dizabilităţi.

Conform proiectului, noua bibliotecă va avea o sală de lectură, o alta dotată cu videoproiector, una și pentru bibliografie, alta pentru conferințe dar și o sală de calculatoare. În noul spaţiu s-a amenajat şi un depozit unde vor fi puse pe raft sute de volume.

Noua locaţie se află în blocul G1B, vizavi de Primăria Paşcani, pe o suprafaţă de 478 de metri pătraţi.

Pentru lucrările de la Biblioteca Municipală, administrația locală a semnat un contract cu SC Apollonia Construct SRL – SC AdyVas SRL din Roman, cu subcontractații I.F.M.A București SA Mogoșoaia și SC Axtel Network, din Roman.

Biroul de presă

Dana Ursuleasa, consilier primar

e-mail – birou.presa@primariapascani.ro

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI