23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Lucrările la Căminul din Lunca finalizate la vară

Lucrările la Căminul din Lunca finalizate la vară

Căminul de la Lunca Pașcani va fi gată în vara acestui an. Cel puțin așa spun reprezentanții administrației locale, ce astăzi au fost într-o vizită de lucru la acest obiectiv. Repararea și modernizarea locației au început din octombrie 2014 și tot au fost oprite din cauza fondurilor insuficinete.

De astăzi este din nou pregătit locul pentru a continua lucrările de reabilitare și modernizare la Căminul Cultural din Lunca Pașcani. După mai multe încercări de finalizare a investiției, administrația locală spune că în șase luni acestea vor fi gata. La aceste concluzii a ajuns primarul Dumitru Pantazi după ce astăzi a făcut o vizită în teren.

Amintim că lucrările au început în octombrie 2014 şi au încetat în vara anului următor pe motiv că estimările au fost greşite şi că nu ajung banii. Este vorba despre 1,7 milioane de lei, sumă rezultată în urma licitaţiei. Până în prezent au fost schimbate doar uşile şi ferestrele şi a fost izolată o parte din clădire.

Caminul Cultural de la Lunca a fost construit in anii 70 de sateni, prin munca patriotica, materialele necesare fiind puse la dispozitie de Remar Pascani. De atunci si pana acum cladirea nu a fost niciodata renovata.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow