18.4 C
Paşcani
joi, septembrie 21, 2023

Lucrări pentru extinderea reţelelor de gaz

Deşi încă suntem în stare de urgenţă pentru combaterea pandemiei de coronavirus, la Paşcani au început lucrările de investiţii programate în acest an din bani publici. Una dintre priorităţile administratiei locale este finalizarea extinderilor reţelelor de gaz metan aşa încât toţi păşcănenii să aibă acces pentru încălzire sau uz casnic.

De exemplu începând de astăzi echipele de muncitori lucrează pe Şoseaua Naţională din cartierul Aerodrom, unde este extinsă reţeaua de gaz pe trei tronsoane de stradă.

Urmează strada Aurel Vlaicu din Blăgeşti şi strada Dealul Spirii, investiţia totală fiind de 400 000 lei.
Tot în acest an vor incepe lucrarile de extindere a reţelelor de gaz metan pe alte 35 de străzi din suburbiile municipiului. Primăria a obţinut toate avizele, proiectele tehnice şi indicatorii au fost aprobaţi iar acum  executia este scoasa la licitaţie. Valoarea investiţiei este de 1,9 milioane lei inclus TVA, cu finanţare de la bugetul local. Este vorba despre următoarele străzi:

Blăgești – străzile Avram Iancu – partea opusă, Colonel Alcaz, Mircea cel Bătrân, Miron Costin, Spiru Haret.
Gâștești – străzile – 16 Februarie, Stânilor, Ciocârliei, Cizmarului, Pârul Sec, Ana Ipătescu, Gheorghe Doja, Grădinăriei, Gâștești (Topile), Gâștești (Bisericilor), Petru Rareș, Cucului, Grădinilor, Bracan, Buzdugan, Berzei, Teiului, Petriș – Tronson III, Șoseaua Neamțului – intare. – Partea opusă, Trandafirilor, Frunzelor, Nuculeț.
Lunca – străzile Plopilor (Fundac Olăeru), Gh. Brătianu, Preda Buzescu Fundac, Vlaicu Vodă.
Boșteni – străzile -Baciului, Cărămidăriei, Norocului, Toamnei
Pașcani – străzile Aluniș, Henri Coandă, Vârful Dealului” se arăta într-un comunicat de presă al Primăriei.

Alte articole