17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Lucrări de plombare pe străzile cu gropi

plombari 2

Veşti bune pentru şoferii păşcăneni. Gropile frezate pe străzile care asteapta să fie reparate au început să fie plombate. Lucrările au început azi dimineaţă pe strada Gării şi vor continua pe Strada Crinilor. Reprezentanţii administraţiei locale spun că urmează să fie plombate şi aleile din cartiere precum şi strada Nicolae Iorga, până când vor fi asfaltate.
Banii necesari au fost alocaţi de la bugetul local iar lucrările sunt făcute de muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală. Viceprimarul Vasile Axinte recunoaşte ca în acest an plombările au început mai târziu. El a spus că este nemulţumit de modul de organizare şi dotare a echipelor aflate astăzi la muncă.
În acelaşi timp au început lucrările de asfaltare a străzii Unirii spre suburbia Lunca Paşcani.
Anul viitor administraţia locală intenţionează să asfalteze străzile Gării şi Nicolae Iorga şi să convingă Guvernul să repare Strada Grădiniţei care este clasificată ca drum naţional. Deocamdată se pregătesc documentaţiile tehnice iar lucrările şi finanţarea lor urmează să fie aprobate de Consiliul Local. De asemenea au fost deschise ofertele şi pentru repararea şi asfaltarea străzilor şi aleilor din cartierele de blocuri. La fel se va întâmpla şi cu parcările de maşini precum şi cu terenurile de sport de la şcoli.

Alte articole