9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022

LUCRARI DE PLOMBARE, PE PLOAIE, DE NEVOIE

- Advertisement -

Lucrarile de plombare a strazilor din Pascani au fost date peste cap de vremea capricioasa din ultima perioada. Muncitorii de la Gospodaria Comunala au fost mobilizati in cursul zilei de joi pentru reparatii pe strada Morilor din cartierul Vatra, conform programarii de livrare a mixturii asfaltice. Imediat dupa ce s-au apucat de treaba, in zona a inceput sa ploua dar lucrarile de plombare nu au fost intrupte. Gaurile de pe strada au fost acoperite cu asfalt desi era apa, motiv de nemultumire pentru unii trecatori care au filmat momentele de “harnicie”. Mai mult, din imagini reiese ca a fost pus asfalt si pe marginea strazii, pe iarba.

Viceprimarul municipiului, Cristian Ratoi, cel care a coordonat lucrarile a explicat ca a fost o situatie exceptionala. Primaria Pascani cumpara mixtura asfaltica de la un producator iar cand este livrata trebuie folosita imediat. In acest caz cantitatea respectiva de asfalt ori era aruncata, ori pusa in gaurile de pe strada, cu riscul ca reparatiile vor tine mai putin.

Edilul a spus ca situatia nu a putut fi prevazuta din timp si ca anul viitor aceeasi strada va intnra in reparatii.
Mentionam ca lucrari de plombare au fost facute si in cursul zilei de miercuri, in suburbia Sodomeni, in cartierul Aerodrom, si pe strazile Mihai Eminescu si 1 Decembrie 1918. De asemenea mai sunt programate lucrari de reparatii pe strada Dragos Voda si in cartierul Aerodrom, in urmatoarele zile. Cheltuielile sunt suportate de la bugetul local. Mai mult municipalitatea a scos la licitatie suma de 410000 lei fara TVA, prin achizitie directa pentru alte lucrari de reparatii pe unele strazi ale municipiului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow