21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021

Lucrari de plombare a gropilor de pe străzi

 

Au început lucrările de plombare pe străzile municipiului Paşcani. Muncitorii de la Gospodăria Comunală acoperă găurile rămase din timpul iernii cu mixturi asfaltice. Astăzi au fost reparate străzile Moldovei, Crinilor şi Dragoş Voda dar urmează şi alte străzi aglomerate pentru traficul rutier.

Lucrări de reparaţii vor avea loc şi pe strada Mihail Kogălniceanu. Aici doar vor fi astupate gropile deoarece în scurt timp ApaVital va începe înlocuirea reţelelor de apă. După finalizarea investiţiei va fi turat un covor de asfalt.

Adminisitratia locală spune că după repararea străzilor din oraş va începe balastarea străzilor din suburbii. Achiziţia de materiale a fost deja făcută. De asemenea după finalizarea lucrărilor de modernizare a străzii Gării va incepe asfaltarea străzii Mihai Viteazu din suburbia Lunca Paşcani. Aici contractul de executie a fost încheiat de câteva luni de zile iar finanţarea se face de la bugetul local.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
21.5 ° C
21.9 °
20.1 °
80 %
4.1kmh
100 %
mie
21 °
joi
36 °
vin
30 °
sâm
33 °
Dum
31 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI