13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Lucrări de modernizare pe străzile din Hîrlău

Cele mai distruse străzi şi trotuare din Hîrlău au intrat de câteva zile în reparaţii. Administraţia locală din oraş vrea cA totul să arate impecabil până în toamna când elevii vor incepe şcoala. Astfel, unul dintre cele mai circulate trotuare a intrat în reparaţii. Muncitorii lucrează de zori la pavarea lor.

PAVELE

Primarul oraşului Hîrlău, Constantin Cernescu spune că acum se lucrează pe trotuarul de pe strada Mihai Eminescu acolo unde sunt amplasate şi şcolile şi s-a sistat montarea pavelelor pe strada Nicolae Iorga pentru că se lucrează la schimbarea şi reabilitarea reţelei de apă. Valoarea lucrărilor este de 253 mii lei, bani de la bugetul local.

Cu bani din fonduri guvernamentale se reabilitează şi modernizează străzile Valea Viilor, Călăraşi şi Florilor. Acestea, spune primarul, sunt distruse şi trebuie refăcute cât mai urgent. Mai întâi se lucrează la canalizare apoi se va turna afaltul.

Menţionăm că în Hîrlău, în această perioada se derulează şi alte proiecte cu bani de la Guvernul Romaniei şi Uniunea Europeană.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow