10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Lucrări de modernizare la parcul din TG Frumos

Ca un mic paradis va arăta Parcul din centrul oraşului Târgu Frumos. Cu bani de la bugetul local, vor fi cumpăraţi 2 mii de arbori şi arbuşti în diferite culori, va fi pus gazon, se va instala un sistem de irigaţii, se vor pava aleile iar iluminatul va fi atfel ca pana acum. Lucrările au început de câteva săptămâni, iar muncitorii încă lucrează la modenizare. Administraţia locală spune că în primăvară, parcul va avea o nouă faţă.

parc tg f 11

Se munceşte de zori la modernizarea şi reamenjarea parcului central din Targu Frumos – „Ing. Dan Dumitrachi”. Proiectul a fost aprobat de consilierii locali în şedinţa de consiliu din luna octombrie, iar finanţarea este din bugetul local. Valoarea investiţiei este de 365 mii lei.

parc tg 14

Din aceşti bani va fi modificată zona de spaţii verzi, s-au achizionat 2 mii de arbori, arbuşti şi plante multicoloare care să reziste la temperaturi ridicate sau scăzute, în funcţie de anotimp, va fi pus gazon în primăvară, se vor pava aleile şi va fi instalat un sistem automatizat de irigaţii. Se vrea ca parcul din Palas Iaşi, în miniatură.

parc tg 19

Planşele cum va arată parcul au fost publicte şi pe Facebook, iar în câteva ore au primit câteva sute de like-uri şi comenturi.

„Uşor, uşor cred că oraşul nostru chiar îşi va merita denumirea de Târgu FRUMOS ! Cu siguranţă o să mai avem parte de astfel de surprize plăcute. Succes !!!” „Felicitări Primăriei şi mult succes!!!!!”„Noi avem o Esplanada frumoasă şi merită o îmbunătăţire. Dar uşor, uşor poate se va schimbă totul în oraş.” sunt câteva dintre apreciereile făcute de cetăţenii oraşului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow