More

  Lucrări de modernizare la parcul din TG Frumos

  Array

  Ca un mic paradis va arăta Parcul din centrul oraşului Târgu Frumos. Cu bani de la bugetul local, vor fi cumpăraţi 2 mii de arbori şi arbuşti în diferite culori, va fi pus gazon, se va instala un sistem de irigaţii, se vor pava aleile iar iluminatul va fi atfel ca pana acum. Lucrările au început de câteva săptămâni, iar muncitorii încă lucrează la modenizare. Administraţia locală spune că în primăvară, parcul va avea o nouă faţă.

  parc tg f 11

  Se munceşte de zori la modernizarea şi reamenjarea parcului central din Targu Frumos – „Ing. Dan Dumitrachi”. Proiectul a fost aprobat de consilierii locali în şedinţa de consiliu din luna octombrie, iar finanţarea este din bugetul local. Valoarea investiţiei este de 365 mii lei.

  parc tg 14

  Din aceşti bani va fi modificată zona de spaţii verzi, s-au achizionat 2 mii de arbori, arbuşti şi plante multicoloare care să reziste la temperaturi ridicate sau scăzute, în funcţie de anotimp, va fi pus gazon în primăvară, se vor pava aleile şi va fi instalat un sistem automatizat de irigaţii. Se vrea ca parcul din Palas Iaşi, în miniatură.

  parc tg 19

  Planşele cum va arată parcul au fost publicte şi pe Facebook, iar în câteva ore au primit câteva sute de like-uri şi comenturi.

  „Uşor, uşor cred că oraşul nostru chiar îşi va merita denumirea de Târgu FRUMOS ! Cu siguranţă o să mai avem parte de astfel de surprize plăcute. Succes !!!” „Felicitări Primăriei şi mult succes!!!!!”„Noi avem o Esplanada frumoasă şi merită o îmbunătăţire. Dar uşor, uşor poate se va schimbă totul în oraş.” sunt câteva dintre apreciereile făcute de cetăţenii oraşului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  Impozite locale 2021: Ce trebuie să știe persoanele fizice, în acest an, despre dările pentru clădiri, terenuri și mașini

  Cei care erau proprietari pe mijloace de transport, clădiri sau terenuri la sfârșitul lui 2020 trebuie să plătească în acest an impozit pentru fiecare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp