More

  Lucrari de modernizare a 8 km de drum in comuna Mogosesti-Siret

  Array

  Dupa trei ani de asteptare, in sfarsit au inceput lucrarile de modernizare a unui drum afectat de inundatii din comuna Mogosesti-Siret, localitatea Muncelul de Sus. Valoarea proiectul este de 1.5 milioane de euro, fonduri europene.

  De saptamana trecuta, utilajele au ajuns in zona si au inceput cu nivelarea drumului, respectiv, saparea santurilor. Este un prilej de bucurie enorm pentru familiile care locuiesc acolo, pentru ca la fiecare ploaie mai abundenta, tronsonul de drum devenea impracticabil. Mai mult, in timpul sezonului de iarna, din cauza denivelarilor de pe drum, circulatia rutiera devenea o aventura pentru cei care se incumetau sa treaca prin zona. Totodata, strada este o cale de acces importanta pentru locuitorii comunei, deoarece face legatura catre drumul european 85 spre Hanul Ancutei.

  Mai exact, pe o distanta de aproximativ 8 km se va turna covor asfaltic si se vor face rigole. Totodata, Primaria comunei va contribui cu 10 mld de lei vechi de la bugetul local pentru construirea de podete si cai de acces catre localnici.
  Mentionam ca firma care executa lucrarile este Geprocon din Iasi, iar termenul de finalizare este de sapte luni.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet