11.3 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022
Array

Lucrări de mântuială pe o stradă recent modernizată

- Advertisement -

Lucrări de mântuială pe strada Fântânele din Paşcani. Deşi a fost recent reabilitată din fonduri europene în unele locuri apa acumulată în urma precipitaţiilor bălteşte pe stradă în loc să se scurgă. Asta deoarece reţeaua de canalizare a fost executată greşit. Problemele au ieşit la iveală chiar înainte de recepţia lucrărilor programată să aibă loc în aceste zile. Unul dintre locuitorii din zonă a reclamat că toată apa care se adună pe stradă se scurge în curtea casei sale nu în reţeaua de canalizare. Femeia a cerut adminstrației locale că problemele să fie constatate şi reparate acum, înainte de predarea lucrărilor.

Probelele la reţeaua de canalizare de pe strada Fântânele sunt confirmate şi de alţi locuitori. Ei spun că atunci când plouă bălţile de pe asfalt sunt şi de jumătate de metru înălţime iar unele guri de canalizare sunt puse în contrapantă.

Coordonatorii de proiect din cadrul Primăriei Paşcani recunosc că sunt probleme cu reţeaua de canalizare de pe strada Fântânele. Ei spun că vor fi rezolvate în următoarele zile, înainte de recepție dar inundaţiile din curtea reclamantei ar fi din alte motive

Menţionăm că în cadrul proiectului integrat ,, Planul de Dezvoltare al Zonei Vale” au fost reabilitate 4,8 km de străzi, din fonduri europene şi cofinanţare de la bugetul local. Recepţia lucarilor trebuie făcută până la sfârşitul acestui an.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow