7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Lucrări de groază pe stradă suspendată

Asfaltarea unei străzi a adus numai necazuri nu bucurii unor săteni dintr-o suburbie a Pascaniului. Asta din cauza lucrărilor de mântuială executate de constructori. A fost înălţată atât de mult încât seamănă cu un dig pus în mijlocul drumului peste care cu greu răzbesc oamenii şi maşinile . Mai mult în asfaltul proaspăt de câteva luni de zile au reapărut gropile.

Stradă suspendată de la Gastesti a început să se strice la câteva luni după ce a fost asfaltată. Zeci de gropi au apărut după topirea zăpezilor deşi lucrarea nici măcar nu a fost finalizată. Sătenii arată cu degetul spre administraţia locală pe motiv că lucrările au fost făcute de mântuială.

O altă problema este că stradă a fost atât de mult înălţată încât sătenii nu mai pot scoate maşinile din curte. Mai mult apele se scurg în şuvoaie peste gospodăriilor atunci când plouă.

Nici reprezentanţii Primăriei Paşcani nu sunt mulţumiţi de modul cum a fost asfaltată stradă Gastesti din localitatea cu acelaşi nume Viceprmarul spune că firma de construcţii nu a primţi nici un ban şi că lucrările trebuie refăcute şi finalizate până în toamna acestui an.

Valoarea investiţiei este de aproape 1,2 milioane de lei din fonduri guvernamentale. Licitaţia a fost câştigate de o firma din Piatră Neamţ iar lucrările au început în toamna anului trecut.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow