21 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Lucrări de consolidare a râpei de pe strada Libertății din Boșteni

Primaria municipiului Pascani a anuntat ca timp de mai multe zile se lucreaza la consolidarea malurilor unei rape, aflata pe strada Libertatii, din suburbia Bosteni. De luni si pana sambata, circulatia si stationarea masinilor in zona este interzisa. Echipele de municitori lucrau deja de zori la creearea unui zid de sprijin, in zona respectiva.

Vă aducem la cunoștință faptul că începând de luni, 22 februarie, se vor executa lucrări de consolidare a râpei de pe str. Libertății, construindu-se un zid de sprijin. Pe această cale vă informăm că în perioada 22.02.2021-27.02.2021, în intervalul orar 07:30-17:00, se interzice circulația și staționarea autovehiculelor în zona lucrărilor. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!” se arata intr-un anunt postat pe pagina de Facebook a Primariei Pascani.

Problema de la rapa de pe strada Libertatii a fost adusa la cunostinta administratiei locale in urma cu cativa ani, la audientele de la Primarie. Familii care locuiesc acolo le-au spus alesilor cu ce se confrunta si ca zi de zi traiesc cu teama ca agoniseala de-o viata s-ar putea duce in rapa. Malurile se surpau tot mai mult, iar gospodariile erau in pericol.

De-a lungul timpului, localnicii au cautat si ei solutii, au plantat copaci si au pus placi de piatra, dar fara succes.

De precizat este faptul ca lucrarile fac parte dintr-un contract de modernizare a sase strazi din municipiul Pascani si suburbii (str. Libertății, 24 ianuarie, Tudor Vladimirescu, Fundac Fântânele, Aleea Calea Iașului, Crinilor-de la Capela la str. Morilor), proiect în valoare de 7.847.000 lei, semnat in anul 2019.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow