21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021

Lucrari de asfaltare pe zeci de strazi din orasul Targu Frumos

Zeci de strazi din orasul Targu Frumos vor fi modernizate, cu bani de la Ministerul Dezvoltarii. Lucrarile au inceput de cateva zile iar in maximum un an de zile se vor finaliza.

„La începutul acestei săptămâni au început lucrările de asfaltare a străzii Câmpului cât şi a celor două sectoare care fac legătura cu strada 1 Decembrie. In cadrul acestui proiect vor mai fi asfaltate şi străzile: V. Alecsandri, Dumbrava, Teilor, Plugari, Constantin Erbiceanu, Muşatini, Aleea P. Rares Stadion(pe toate sectoarele rămase), Crizantemelor, Crinilor, N. Grigorescu, Topârceanu, Bujor, O. Cazimir, M. Kogălniceanu, M. Eminescu, Primăverii, Aleea Cuza Vodă, Gospodari, Unirii si Fundac Plăiesilor, cu o lungime de aproximativ 7 km” este precizat pe pagina de Facebook a primarului Ionel Vatamanu.

Tot in aceasta perioada sunt continuate si lucrarile de modernizare a mai multor tronsoane de trotuare.  „În paralel cu derularea acestei investiţii, se continuă şi lucrările de modernizare a căilor pietonale pe străzile: Stefan cel Mare (stânga si dreapta), Eternităţii(dreapta), Petru Rareş(partea stangă pe tronsoanele Policlinică-Intersectia cu DE85 si Stadion-iesirea spre Boureni), Cuza Vodă(partea stângă) si Buznei(stânga si dreapta). Termenul de finalizare este de 4 luni, proiectul fiind finanţat în totalitate din bugetul local al Orașului Târgu Frumos” se arata in aceeasi postare.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
21.5 ° C
21.9 °
20.1 °
80 %
4.1kmh
100 %
mie
21 °
joi
36 °
vin
30 °
sâm
33 °
Dum
31 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI