Zeci de strazi din orasul Targu Frumos vor fi modernizate, cu bani de la Ministerul Dezvoltarii. Lucrarile au inceput de cateva zile iar in maximum un an de zile se vor finaliza.

„La începutul acestei săptămâni au început lucrările de asfaltare a străzii Câmpului cât şi a celor două sectoare care fac legătura cu strada 1 Decembrie. In cadrul acestui proiect vor mai fi asfaltate şi străzile: V. Alecsandri, Dumbrava, Teilor, Plugari, Constantin Erbiceanu, Muşatini, Aleea P. Rares Stadion(pe toate sectoarele rămase), Crizantemelor, Crinilor, N. Grigorescu, Topârceanu, Bujor, O. Cazimir, M. Kogălniceanu, M. Eminescu, Primăverii, Aleea Cuza Vodă, Gospodari, Unirii si Fundac Plăiesilor, cu o lungime de aproximativ 7 km” este precizat pe pagina de Facebook a primarului Ionel Vatamanu.

Tot in aceasta perioada sunt continuate si lucrarile de modernizare a mai multor tronsoane de trotuare.  „În paralel cu derularea acestei investiţii, se continuă şi lucrările de modernizare a căilor pietonale pe străzile: Stefan cel Mare (stânga si dreapta), Eternităţii(dreapta), Petru Rareş(partea stangă pe tronsoanele Policlinică-Intersectia cu DE85 si Stadion-iesirea spre Boureni), Cuza Vodă(partea stângă) si Buznei(stânga si dreapta). Termenul de finalizare este de 4 luni, proiectul fiind finanţat în totalitate din bugetul local al Orașului Târgu Frumos” se arata in aceeasi postare.

Slider