16.8 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Lucrări de asfaltare în parcări şi pe aleile dintre blocuri

Administraţia locală din Paşcani a semnat, astăzi, contractul de execuţie pentru asfaltarea aleilor dintre blocuri şi a parcărilor de maşini. Licitaţia la care s-au înscris şapte firme a fost câştigată de societatea Enviro SRL din Iaşi valoarea contractului fiind de peste 2,4 milioane de lei.

Lucrările vor începe în câteva zile dup ace în cursul zilei de astăzi a şi fost predate amplasamentul. Mai întâi vor fi asfaltate terenurile de sport de la cinci scoli din oraş Urmează asfaltarea parcărilor, pentru început fiind planificate cele de la blocurile D1 D2, cele ANL şi de pe strada Mihail Kogălniceanu. Apoi vor fi asfaltate şi aleile dintre blocuri atât în zona Vale cât şi în Deal. Contractul trebuie onorat în maxim 12 luni de zile.

Edilul municipiului spune că până acum au fost asfaltaţi peste 28 de km de străzi, aproape 5 din fonduri europene iar restul cu bani din bugetul local sau imprumuturi. Situaţia a fost prezentata într-o recenta ediţie a emisiunii “Pulsul Zilei”.

Menţionăm că în pană la sfârşitul acestei luni ar urma să fie semnat şi contractul de asfaltare al străzii Nicolae Iorga. Totodată va fi reabilitată şi strada Marzasca, până la intersecţia cu 1 Decembrie 1918.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow