More

  Lucrări de asfaltare în parcări şi pe aleile dintre blocuri

  Array

  Administraţia locală din Paşcani a semnat, astăzi, contractul de execuţie pentru asfaltarea aleilor dintre blocuri şi a parcărilor de maşini. Licitaţia la care s-au înscris şapte firme a fost câştigată de societatea Enviro SRL din Iaşi valoarea contractului fiind de peste 2,4 milioane de lei.

  Lucrările vor începe în câteva zile dup ace în cursul zilei de astăzi a şi fost predate amplasamentul. Mai întâi vor fi asfaltate terenurile de sport de la cinci scoli din oraş Urmează asfaltarea parcărilor, pentru început fiind planificate cele de la blocurile D1 D2, cele ANL şi de pe strada Mihail Kogălniceanu. Apoi vor fi asfaltate şi aleile dintre blocuri atât în zona Vale cât şi în Deal. Contractul trebuie onorat în maxim 12 luni de zile.

  Edilul municipiului spune că până acum au fost asfaltaţi peste 28 de km de străzi, aproape 5 din fonduri europene iar restul cu bani din bugetul local sau imprumuturi. Situaţia a fost prezentata într-o recenta ediţie a emisiunii “Pulsul Zilei”.

  Menţionăm că în pană la sfârşitul acestei luni ar urma să fie semnat şi contractul de asfaltare al străzii Nicolae Iorga. Totodată va fi reabilitată şi strada Marzasca, până la intersecţia cu 1 Decembrie 1918.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet