15.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Lucrari de amenajare a canalizarii pe strada Garii. Se pregateste terenul pentru turnarea covorului asfaltic

O serie de lucrari se efectueaza pe strada Garii pentru modernizarea canalizarii. In aceasta zona s-a desfasurat in 2008 o investitie si anume un canal colector de ape pluviale si menajere, lucrare ce a debutat pe strada Fantanele iar mai apoi a ajuns pe strada Garii.

Primaria Pascani, a primit o adresa de la Ministerul Dezvoltarii prin care li se cere sa administreze zona respectiva si anume, sa toarne covor asfaltic si sa reabiliteze trotuarele. In acest sens administratia locala s-a apucat de pregatit zona pentru respectivele lucrari, prin amenajarea infrastructurii subterane.

Un alt motiv al modernizarii o reprezinta si faptul ca o serie de cetateni de pe aceeasi strada s-au plans primarului ca acolo exista o canalizare foarte veche si foarte problematica.

Lucrarea este efectuata in regie proprie, mai exact de catre cei de la SC Prest Serv Apa S.A, iar singurele costuri sunt legate de materiale, care valoreaza in jur de 50 000 lei.

Dupa aceste lucrari pamantul va fi lasat sa se taseze, iar daca timpul va permite se va turna asflat in urmatoarea perioada, dar cum iarna bate la usa, cel mai sigur lucrarile se vor desfasura in primavara anului viitor.

Mentionam ca asfaltul va fi turnat dintr-o rezerva de 30 tone, pe care Primaria a pastrat-o dupa achizitionarea acestui material imediat dupa alegeri.

Alte articole