11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Luciul de apa de la Parcul Pestisorul si Strandul Municipal ar putea fi concesionat

Acelasi plan, o noua tentativa de punere in practica. Conducerea administratiei locale are in vedere sa concesioneze atat strandul municipal, cat si luciul de apa de la Parcul Pestisorul. Motivul este acela ca primaria nu poate desfasura activitati de comert pentru a profita de pe urma celor doua zone de agrement si partea proasta este ca nici nu are nimic de castigat. Aceste calcule au fost facute in special de catre viceprimarul Vasile Axinte care a precizat faptul ca a purtat, din nou, discutii cu conducerea primariei.

„Am discutat despre concesionarea luciului de apa si a insulei de la Parcul Pestisorul, cat si a Strandului Municipal. Noi nu avem profit, nu ne putem implica prea mult deoarece o primarie nu poate desfasura activitati de comert si ne-am gandit ca ar fi bine sa le scoatem spre concesiune. Sa vina cineva dispus sa investeasca si sa se ocupe de cele doua zone. Ne gandim sa facem doua caiete de sarcini pentru cele doua zone si sa le scoatem la licitatie. Ne-am dori ca pana la sfarsitul lunii februarie sa fie finalizat caietul de sarcini, iar imediat sa aiba loc o licitatie. Dar sa vedem ce decizii vor lua consilierii locali pentru ca vom veni cu proiect de hotarare in Consiliul Local”, a declarat viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte.

De mentionat faptul ca in prima faza par a fi interesate doua persoane de cele doua obiective. Este vorba despre Silviu Moraru, detinatorul localului Incanto Caffe, si afaceristul DORIN Rauta. Cu siguranta, in cazul in care se va organiza o licitatie, se vor prezenta si alti oameni de afaceri. sursa bzi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow