19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Lucian Filote de la PNL, noul viceprimar al comunei Miroslovești

Comuna Miroslovesti are un nou viceprimar pentru urmatorii patru ani. In sedinta Consiliului Local, ce a avut loc miercuri, 2 decembrie, alesii au votat ca cel de-al doilea om din Primarie sa fie Lucian Filote, de la PNL.

Propunerea a fost facuta de liberali si votata de sapte din cei 13 consilieri, in urma unei aliante dintre PNL si Partidul Verde. Au mai fost si alte propuneri. PSD a vrut ca functia sa fie ocupata de Florin Petrescu, in timp ce Partidul Verd e, l-ar fi vrut pe Ionut Grigoras. In cele doua cazuri, nu a fost obtinute voturile necesare.

In urma rezultatului, primarul comunei, Costel Cojocaru, a precizat ca isi doreste sa faca o echipa buna cu noul viceprimar, pentru binele comunitatii. A facut un indemn ca in urmatorii patru ani sa fie facuta administratie si nu politica.

Intr-o postare pe Facebook, Lucian Filote si-a exprimat punctul de vedere legat de functia obtinuta.

Mulțumesc consilierilor locali care m-au propus si votat pentru funcția de viceprimar. Îmi voi da toată silința și priceperea pentru a face echipa cu personalul din cadrul primariei pentru a-i reprezenta a sa cum se cuvine pe cetățenii Comunei Miroslovești și pentru a le rezolva cu răspundere problemele și nevoile de ordin admistrativ” a precizat noul viceprimar.

Mentionam ca legislativul din comuna Miroslovesti este format din 13 consilieri locali,sase PSD, cinci PNL si doi alesi de la Partidul Verde.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow