17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Pieton luat înainte de o autoutilitară

Poliţia în acţiune, ieri la Târgu Frumos. Un pieton a fost acroşat de o autoutilitară în timp ce se deplasa pe carosabil, iar 20 persoane au fost amendate pentru nereguli în trafic, comerţ ilicit şi scandal.

Clipă de ghinion pentru un bărbat de 57 ani din Târgu Frumos. În timp ce se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din oraş a fost acroşat de o autoutilitară ce circula regulamentar. În urma impactului bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe. Nefericitul moment a avut loc ieri, 10 noiembrie.

Atât şoferul autoutilitarei, în vârstă de 32 ani din comuna Ion Neculce cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că niciunul nu consumase alcool. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

Tot ieri, poliţiştii din oraşul Târgu Frumos au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea actelor de violenţă şi comerţ ilicit, iar cei prinşi cu nereguli au fost sancţionaţi.

Au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.425 de lei, dintre care 11 conform O.U.G. nr. 195/2002, privind regimul circulaţiei rutiere, 6 conform Legii nr. 12/1990, privind comerţul şi 3 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

De asemenea, au fost verificate 35 persoane şi confiscate 91 kg de boabe porumb puse spre vânzare fără autorizaţie şi acte de provenienţă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow