17.3 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Lovitură pentru samsarii de mașini. Istoricul unei mașini se poate verifica

Cei care doresc să cumpere un autovehicul rulat din România au la dispoziţie primul instrument de verificare online a istoricului maşinilor – InspectorAuto.ro, doar pe baza numărului unic de identificare (VIN), a anunţat iniţiatorul proiectului, Mihai Cune, fondator şi director general al InspectorAuto.ro.

Prin acest serviciu persoanele interesate să achiziţioneze o maşină rulată pot vedea istoricul de daune al acesteia sau dacă a fost raportată ca furată în România şi alte şase ţări din Uniunea Europeană, prin simpla introducere a VIN, putând astfel să-şi dea seama dacă sunt pe cale să cumpere o maşină fără accident, una care a avut doar avarii minore sau una care a fost daună totală.

„Cred în tranzacţii auto transparente şi îmi doresc să nu mai existe cumpărători păcăliţi. Experienţa de peste zece ani pe care o am în domeniul auto, în toate segmentele acestuia – de la maşinile din târgul auto de la Vitan şi până la soluţiile online de promovare şi tranzacţionare de la autovit.ro – mi-a arătat cât de slabă este în realitate piaţa autovehiculelor rulate de bună calitate şi cât de greu este de găsit un vânzător cinstit”, a declarat Mihai Cune.

continuarea aici

Alte articole