30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Lovită pe trecere chiar în centrul Pașcaniului

O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni chiar în centrul oraşului. Aceasta a ajuns la CPU cu lovituri la nivelul capului şi corpului. Tot la Spitalul din Paşcani au ajuns şi doi bărbaţi cu traumatisme şi fracturi după ce au fost implicaţi în altercaţii violente.

O femeie a fost accidentată aseară, în jurul orei 19:00 pe trecerea de pietoni chiar în centrul municipiului. Păşcăneanca în vârstă de 49 ani s-a angajat în traversarea străzii Moldova pe marcajul pietonal când a fost lovită de o maşină cu numere de Suceava. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical şi Poliţia rutieră.

În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că femeia prezenta lovituri la nivelul capului, colanei vertebrale şi coastelor. Deoarece nu s-au constatat leziuni care să îi pună viaţa în pericol, femeia a primit tratament la domiciliu.

Tot la Spitalul Municipal a ajuns şi un tânăr în vârstă de 28 ani din Paşcani. Acesta a fost implicat într-o bătaie, în urma căreia s-a ales cu lovituri la faţă şi mandibula ruptă. După investigaţiile medicale s-a decis trimiterea la Neurochirurgie şi Clinica Buco-maxilo-facială pentru tratament de specialitate.

Şi un tânăr de 18 ani a fost victima unei agresiuni. Acesta s-a prezentat la spital cu traumatism la nivelul capului. După acordarea îngrijirilor medicale adolescentul a fost lăsat să plece la domiciliu.
Nici unul dintre cei doi tineri nu a depus plângere la Poliţie până în acest moment.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow