15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Lovit de tren, de ziua lui

Un bărbat a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce a încercat să traverseze calea ferată fără să se asigure. El a fost lovit de trenul Iaşi – Roman. „A sărit în faţa mea. Nu am putut face nimic pentru a-l evita” spune mecanicul de tren.

Chiar în ziua când a împlinit 64 de ani, un bărbat din Ceplenița, Hîrlău era să-și piardă viața. El se afla în Iași, iar când a traversat calea ferată din zona pasarelei Alexandru cel Bun a fost surprins și accidentat de un tren.

Un echipaj SMURD a intervenit imediat la locul accidentului şi i-a acordat primul ajutor, după care l-a transportat la spital. Din fericire, bărbatul este înafara oricărui pericol, acesta suferind un traumatism cranio-cerebral şi o fractură braţ stâng.

În zona Pasarelei Alexandru cel Bun se produc frecvent accidente de tren. Trecerea pietonală la nivel cu calea ferată este una periculoasă, semnalele acustice şi luminoase nefiind puse în funcţiune la fiecare trecere a trenului. În plus, la orele de vârf şi în special dimineaţa, trecerea este ocupată de comercianţii ambulanţi. Ca măsură de siguranţă, unii ieşeni cer ca aceasta să fie mutată ori închisă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow