More

    Lotul „Agrocomplex” – încă cinci zile de aşteptare

    Array

    Inculpatii din lotul Agrocomplex asteaapta cu sufletul a gura o decizie in dosarul de coruptie aflat in Camera Preliminara a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. In cursul zilei de astazi a avut loc un nou termen in acest dosar iar judecatorii au admis probele depuse la dosar de avocatii apararii.  Solutia preliminara va fi data peste cinci zile, la inceputul saptamanii viitoare.

    Atunci ei ar urma sa afle daca dosarul va fi retrimis la DNA sau va incepe procesul pe fond. Cei in cauza se asteapta sa scape de acuzatii pe motiv ca nu au nici o vina sau macar sa le fie ridicat sechestrul asigurator pus pe averile lor. Este vorba despre foştii consilieri locali din mandatul 2004-2008 care au aprobat un proiecte de hotărâre iniţiat de fostul primar Neculai Răţoi pentru scutirea societăţii actualului edilsocietăţii actualului edil, proiect care a fost avizat de legalitate, mai intai, atât de secretarul Mircea Zuzan cât şi de serviciile şi comisiile de specialitate.
    Menţionăm că în acest dosar sunt implicaţi şi câţiva funcţionari publici din Primăria Paşcani, printre care şi secretarul Mircea Zuzan, care au fost suspendaţi din funcţie pentru acte de corupţie. Primaria Pascani s-a constituit parte civila pentru recuperarea datoriei estimata la peste 2 milioane de lei.

    Ce părere ai?

    Related Articles

    Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

    Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

    Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

    Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

    Anunt de pierdere

    Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

    INFOBIT - STIRILE ZILEI

    PULSUL ZILEI