16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Lotul „Agrocomplex” – încă cinci zile de aşteptare

Inculpatii din lotul Agrocomplex asteaapta cu sufletul a gura o decizie in dosarul de coruptie aflat in Camera Preliminara a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. In cursul zilei de astazi a avut loc un nou termen in acest dosar iar judecatorii au admis probele depuse la dosar de avocatii apararii.  Solutia preliminara va fi data peste cinci zile, la inceputul saptamanii viitoare.

Atunci ei ar urma sa afle daca dosarul va fi retrimis la DNA sau va incepe procesul pe fond. Cei in cauza se asteapta sa scape de acuzatii pe motiv ca nu au nici o vina sau macar sa le fie ridicat sechestrul asigurator pus pe averile lor. Este vorba despre foştii consilieri locali din mandatul 2004-2008 care au aprobat un proiecte de hotărâre iniţiat de fostul primar Neculai Răţoi pentru scutirea societăţii actualului edilsocietăţii actualului edil, proiect care a fost avizat de legalitate, mai intai, atât de secretarul Mircea Zuzan cât şi de serviciile şi comisiile de specialitate.
Menţionăm că în acest dosar sunt implicaţi şi câţiva funcţionari publici din Primăria Paşcani, printre care şi secretarul Mircea Zuzan, care au fost suspendaţi din funcţie pentru acte de corupţie. Primaria Pascani s-a constituit parte civila pentru recuperarea datoriei estimata la peste 2 milioane de lei.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...