13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

“Lotul Agrocomplex” aşteaptă dreptate. Decizia a fost amânată din cauza unei hotărâri greşite

Disperare în rândul inculpaţilor din “dosarul Agrocomplex”. Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au amânat, din nou, o decizie în legătură cu scoaterea lor în această cauză. Este vorba despre foştii consilieri locali din mandatul 2004-2008 care au aprobat un proiecte de hotărâre iniţiat de fostul primar Neculai Răţoi pentru scutirea societăţii actualului edilsocietăţii actualului edil, proiect care a fost avizat de legalitate, mai intai, atât de secretarul Mircea Zuzan cât şi de serviciile şi comisiile de specialitate. Majoritatea inculpaţilor se aşteaptă să scape de acuzaţiile procurorilor pe motiv că nu au nici o vină, chiar înainte de începerea procesului pe fond, sau măcar să fie ridicat sechestrul asigurator pus pe averile lor. Decizia ar putea fi luată la următorul termen, pe 2 septembrie, pe baza dovezilor depuse la dosar de avocaţi.
Până atunci trebuie clarificata şi calitate procesuală a municipiului Paşcani în acest dosar. Hotărârea aprobată în luna aprilie a.c. la iniţiativa consilierilor liberali, nu este corecta şi trebuie modificată deoaarece doar municipiul Paşcani, că unitatea administrativ teritorială, se poate constitui ca parte civilă, au motivat judecătorii.
Menţionăm că în acest dosar sunt implicaţi şi câţiva funcţionari publici din Primăria Paşcani, printre care şi secretarul Mircea Zuzan, care au fost suspendaţi din funcţie pentru acte de corupţie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow