19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
Array

Loredana, eleva bolnavă de leucemie a pierdut lupta cu viața. Colegii de școală au ținut un moment de reculegere

Ultimele știri

Loredana, eleva bolnavă de leucemie a pierdut lupta cu viaţa. Mesajul a fost transmis de familia fetei care a mulţumit celor care au organizat campanii de strângere de fonduri pentru a o salva, însă nu a mai rezistat tratamentelor puternice aplicate în corpul ei. Colegii şi prietenii sunt în stare de şoc pentru că o ştiau o persoană luptătoare.

Loredana, fata cu ochi albaştri în vârstă de 15 ani a plecat în lumea îngerilor. Ea va fi înmormântată joi, 4 februarie, în satul natal, Hărmăneşti. Pe pagina de facebook creată pentru ea – Să o ajutăm pe Loredana – curg mesajele de condoleanţe din partea celor care au fost alături în clipele grele şi au ajutat cum au putut, cu gânduri, rugăciune şi bani. Prietenii şi colegii fetei au scris şi câteva rânduri pentru ea. Mai mult, pagina şi-a schimbat numele în Loredana, un înger…

poezie loredana
Şi reprezentanţii unităţii şcolare la care a fost admiisă, Colegiul CF Unirea Paşcani au transmis un mesaj pentru eleva care nu a ajuns nici o zi la şcoală din cauza diagnosticului dat de medici, în vara anului trecut. La fel de trişti sunt şi colegii de clasa a fetei care vor cumpăra flori și vor fi alături de familia îndurerată. Astăzi s-a ținut și un moment de reculegere în memoria ei.

„Conducerea Colegiului Tehnic de Cai Ferate “Unirea”, Paşcani alături de colectivul de cadre didactice, dar şi de elevii care învaţă în această instituţie de învăţământ adresează sincere condoleanţe familiei Loredanei Anghel, din Hărmăneşti, care şi-a pierdut viaţă în urmă unei boli căreia n-a putut să-i reziste deşi a luptat cu toate resursele pentru a-şi recăpăta starea de sănătate. Eleva era diagnosticată cu leucemie şi era înscrisă în clasa a IX-a, la profilul Ştiinţe ale Naturii. Dumnezeu să o ierte!”

Amintim că Loredana a părăsit această lume în ziua de 30 ianuariea a.c. Stare ei de sănătate s-a înrăutăţit vineri, 29 ianuarie fiind internată la terapie intensivă şi având nevoie de sânge, grupa 01, rh negativ.

Pentru ea, elevii şi profesorii de la şcolile din oraş au organizat evenimete în care s-au strâns bani, atât de necesari pentru tratament. Ea era internată la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi fiind diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică. Loredana Anghel împlinise 15 ani. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
19.7 ° C
21.2 °
18.9 °
93 %
2.7kmh
64 %
Dum
19 °
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI