33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Locuri libere la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” Paşcani

Mai sunt locuri libere pentru elevii care vor sa se inscrie la cursurile liceale. De exemplu la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pascani sunt aproape 100 de locuri neocupate inca la specializarile tehnician operator tehnica de calcul si tehnician vestimentar. Conducerea scolii spera ca in cea de-a treia etapa de admitere in clasa a noua de la inceputul lunii septembrie se vor ocupa locurile ramase libere.

Elevii care vor urma cursurile acestei unitati de invatamant, dupa absolvirea celor patru ani de liceu, vor primi certificatul de calificare profesionala, pe baza caruia se pot angaja, atat in tara, cat si in Uniunea Europeana. Mai mult, scoala sprijina elevii cu situatie materiala precara prin bursa „bani de liceu”, burse pentru cazuri sociale (elevi bolnavi, orfani) sau chiar decontarea abonamentelor pentru mijloacele de transport.

Oferta educationala pentru anul scolar 2013-2014 a liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” este de doua clase de operator tehnica de calcul si 3 clase pentru designer vestimentar. Aici invata sute de elevi, incepand cu clasa O, baza materiala a scolii fiind de 15 sali de clasa, 3 laboratoare de informatica, unul de chimie biologie, de fizica si textile. Scoala are si 6 ateliere de instruire practica, o biblioteca de 15.000 de volume si teren de sport modernizat. Liceul are relatii de parteneriat cu institutii, agenti economici si diferite ONG-uri. Iar colectivul de cadre dicatice  este bine pregatit, daruit trup si suflet copiilor. ziarulorizont.info

SC 6

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow