25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Locuri libere la clasa zero. Vezi în ce școli și când începe a doua etapă de înscriere

Zeci de locuri libere la școlile din județul Iași pentru clasa zero. Listele au fost făcute publice, iar începând de mâine dimineață până pe 8 aprilie, va avea loc cea de-a doua etapă de înscriere, pentru copiii care au rămas fără loc din cauza opţiunilor părinţilor care i-au înscris la o altă şcoală decât cea de circumscripţie şi unde nu au mai fost locuri, dar şi pentru cei care nu au participat deloc la prima etapă.

Peste o sută de locuri dispobile au rămas pentru cea de-a doua etapă de înscriere în clasa zero. De exemplu la Școlile din Gâștești sunt 8 locuri, la Hălăucești – 6, iar la Hârlău – 7. Și la Heleșteni au rămas disponibile 6 locuri pentru prichindei. De asemenea și la școlile din comuna Lespezi, pentru a doua etapă au rămas libere 7 locuri.

În Pașcani, la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” au rămas libere 11 locuri, la “I. Cantacuzino” 10 locuri, la “Mihai Busuioc” 5 locuri.

La Lunca Pașcani sunt 5 locuri libere, iar la școala din Blăgești două locuri la fel ca și la școala din Ruginoasa.

La școlile din Scobinți au rămas libere 3 locuri, la Sirețel sunt 11, iar în comuna Stolniceni Prăjescu 15.

Târgu Frumos mai așteaptă pentru completarea clasei 15 prichindei.

La Tătăruși doi micuți sunt așteptați să se înscrie în clasa zero. În comuna Todirești, mai sunt disponibile 13 locuri, împărțite la școlile gimnazile din sate. La școala din Topile sunt libere 7 locuri, la Valea Seacă – unu și la Vânători 17 locuri.

Pe 15 aprilie se vor afişa listele finale ale repartizărilor şi înmatriculărilor.

De pe 19 şi până pe 22 aprilie, inspectoratul va soluţiona problemele celor care, în urma celor două etape de înscriere, nu au fost înscrişi la nicio şcoală.
Părinţii pot apela în continuare la telefonul verde al Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru detalii şi informaţii legate de înscrieri: 0800.816.232.

Locuri Libere Etapa II

Lista Copiilor Admisi Etapa I

cereri nesolutionate 2016

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow