18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Locuri libere în sistemul sanitar si bugetar la Pascani si comune

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Mai multe instituţii publice din judeţ au lansat concursuri pentru angajarea a peste 50 de persoane. Anunţurile au fost publicate în ultima săptămână în portalul guvernamental de resort, posturi.gov.ro.

Cele mai multe locuri de muncă, 25 la număr, sunt disponibile în sistemul sanitar. Printre angajatori se numără Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie (trei asistenţi medicali, o soră medicală, un brancardier, două infirmiere, două îngrijitoare şi un registrator medical), Direcţia de Asistenţă Comunitară (nouă asistenţi medicali la cabinete medicale şcolare şi universitare), Maternitatea „Cuza Vodă” (trei infirmiere) şi Spitalul General C.F. Paşcani (un bucătar).

La nivel administrativ, nu mai puţin de opt concursuri au fost lansate de primăriile din Iaşi (doi consilieri), Schitu Duca (doi muncitori, un bibliotecar şi un şef la serviciul de voluntari pentru situaţii de urgenţe), Ciohorăni (un consilier principal), Lungani (un coordonator centru de zi), Paşcani (un consilier superior), Deleni (un inspector principal), Brăeşti (un referent) şi Butea (un referent). Alţi angajatori sunt Administraţia Bazinală de Apă (un arhivar), Direcţia de Asistenţă Comunitară (un consilier principal şi un referent) şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (un inspector şi un consilier juridic).

De asemenea, în mediul educaţional sunt disponibile 14 locuri de muncă la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” (un inginer debutant, un secretar facultate şi un portar), Muzeul Naţional al Literaturii Române (un muncitor, un referent şi un îngrijitor), Şcoala „Iordache Cantacuzino” Paşcani (un fochist), Liceul Tehnologic „Petre P. Carp” Fântânele (un fochist), Universitatea „Al.I. Cuza” (un muncitor necalificat), Grădiniţa cu Program Prelungit „Sf. Sava” (un fochist) şi Biblioteca Centrală Universitară (doi bibliotecari).
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI