Slider

Daca vreti sa va angajati in institutii publice de stat din judetul Iasi, trebuie sa stiti ca in aceasta perioada sunt 35 de locuri de munca. Sunt posturi vacante atat in primarii, scoli sau gradinite pentru diferite specializari. Muncitori calificati, administratori financiari, inspector debutant, referent sau ingrijitor. Trebuie sa depuneti dosarele pana la termenele limita, iar apoi sa va prezentati la proba scrisa si interviu.

Casa de Cultura „Garabet Ibraileanu” din Targu-Frumos angajeaza referent pentru o perioada nedeterminata. Cei care vor sa depuna dosarele de inscriere, trebuie sa se grabeasca, pentru ca termenul limita este 8 februarie. In ceea ce privesc studiile, viitorul angajat trebuie sa aiba diploma de bacalaureat. Lipsa experientei poate fi o problema pentru candidati, deoarece trebuie sa fi lucrat intr-o pozitie similara sase ani si jumatate.
Si la Pascani sunt locuri de munca in institutiile publice. Primaria din oras cauta muncitor calificat electromecanic, iar dosarele se depun pana 9 februarie, la ora 13.00. Toate conditiile le puteti vedea pe site-ul primariei.

Si in sectorul invatamant sunt posturi vacante. Gradinita cu Program Prelungit nr 2 din municipiu angajeaza ingrijitor, la fel ca si Colegiul Tehnic „Unirea”, care mai cauta un contabil sef pe perioada nedeterminata. Data limita de depunere a dosarelor, pentru ultimul post mentionat, este 23 februarie 2018.

Si primaria din orasul Hirlau organizeaza concurs de recrutare pentru inspector, clasa I, grad debutant, la Biroul Impozite şi taxe locale. Candidatii trebuie sa aiba studii superioare si cunostinte de operare pe calculator, iar proba scrisa va avea loc pe 16 februarie.

Cei care vor sa afle mai multe detalii despre locurile de munca disponible pot accesa site-ul posturi.gov.ro, unde sunt trecute toate cele vacante din administratia publica din Romania.

Slider