5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Locuri de munca vacante in institutiile publice din Pascani, Targu-Frumos si Hirlau

Daca vreti sa va angajati in institutii publice de stat din judetul Iasi, trebuie sa stiti ca in aceasta perioada sunt 35 de locuri de munca. Sunt posturi vacante atat in primarii, scoli sau gradinite pentru diferite specializari. Muncitori calificati, administratori financiari, inspector debutant, referent sau ingrijitor. Trebuie sa depuneti dosarele pana la termenele limita, iar apoi sa va prezentati la proba scrisa si interviu.

Casa de Cultura „Garabet Ibraileanu” din Targu-Frumos angajeaza referent pentru o perioada nedeterminata. Cei care vor sa depuna dosarele de inscriere, trebuie sa se grabeasca, pentru ca termenul limita este 8 februarie. In ceea ce privesc studiile, viitorul angajat trebuie sa aiba diploma de bacalaureat. Lipsa experientei poate fi o problema pentru candidati, deoarece trebuie sa fi lucrat intr-o pozitie similara sase ani si jumatate.
Si la Pascani sunt locuri de munca in institutiile publice. Primaria din oras cauta muncitor calificat electromecanic, iar dosarele se depun pana 9 februarie, la ora 13.00. Toate conditiile le puteti vedea pe site-ul primariei.

Si in sectorul invatamant sunt posturi vacante. Gradinita cu Program Prelungit nr 2 din municipiu angajeaza ingrijitor, la fel ca si Colegiul Tehnic „Unirea”, care mai cauta un contabil sef pe perioada nedeterminata. Data limita de depunere a dosarelor, pentru ultimul post mentionat, este 23 februarie 2018.

Si primaria din orasul Hirlau organizeaza concurs de recrutare pentru inspector, clasa I, grad debutant, la Biroul Impozite şi taxe locale. Candidatii trebuie sa aiba studii superioare si cunostinte de operare pe calculator, iar proba scrisa va avea loc pe 16 februarie.

Cei care vor sa afle mai multe detalii despre locurile de munca disponible pot accesa site-ul posturi.gov.ro, unde sunt trecute toate cele vacante din administratia publica din Romania.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI