More

  Locuri de muncă vacante în județul Iași – DOC

  Array

  Locuri de muncă vacante în județul Iași

  Sunteți în căutarea unui loc de muncă? Sau vrei să lucrați în alt domeniu? Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași a publicat o lista cu sute de locuri de muncă vacante în județul Iași, în această săptămână. Dintre sutele de locuri de munca disponibile în această perioadă, mai mult de jumatate sunt destinate persoanelor cu studii medii sau superioare. 

  Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă a făcut publică lista posturilor vacante, iar printre cele mai căutate joburi se află cele în domeniul Servicii, acolo unde se fac angajări în Comerț – 33 posturi, Hoteluri și restaurante – 71, Transporturi – 13, iar alte servicii – 224. Un alt domeniu unde se fac angajări masive în această perioadă este cel de Construcții. Aici sunt disponibile pentru cei cu experiență dar și necalificați, 267 posturi.

  În Industrie sunt disponibile 201 locuri de muncă, iar în Confecții – 139. Se caută specialiști și în Agricultură și Silvicultură dar și în Sănătate și asistență socială.

  Doritorii trebuie să se adreseze firmei respective la numărul de telefon sau la adresa de mail pentru mai multe informații, dar și sediul Agenției Locale a Forțelor de Muncă din Pașcani, din str. Gradinitei, bl. G1, parter.

  Locuri de Munca Vacante 24.08.-31.08.2016

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI