22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Locuri de muncă vacante în centrele de asistenţă socială

  Ultimele știri

  Căutaţi un loc de muncă stabil? Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Iaşi a făcut publică lista cu posturile disponibile în centrele de asistenţă socială de pe raza judeţului Iaşi în domeneniile de asistenţă socială, psihologie sau economie.

  CENTRUL SF NICOLAE

  Mai multe posturi sunt vacante în această perioada la instituţiile din judeţul Iaşi. De exemplu, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi sunt disponibile 15 locuri de muncă, de la medic până la asistent social sau psiholog.

  Centrul din Paşcani “Sfântul Neculai” are nevoie de un kinetoterapeut. Condiţiile impuse sunt studii superioare cu specializare în domeniu şi motricitate specială. Tot aici se mai caută un inspector de specialitate cu studii superioare economice.

  Centrul Zonal Hîrlău caută un asistent social care să aibă studii superioare cu specializare asistenţă socială.

  Concursul de ocuparea a jobului va avea loc la sfârşitul acestei luni.

  Dosarul de concurs trebuie să conţină cerere de înscriere, însoţită de CV, copie buletin, adeverinţe vechime şi de la medicul de familie, copii după actele de studii şi calificare şi cazier sau declaraţie pe proprie răspundere privind antecedentele penale. Acestea se depun la sediul D.G.A.S.P.C. Iaşi, până pe dată de 18.01.2016, ora 16.00.

  Mai multe informaţii găsiţi aici.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet